System HACCP, ISO 22000, BRC i IFS Food

Doradztwo w zakresie systemów jakości bezpieczeństwa żywności i pasz. System HACCP, ISO 22000, GMP plus, BRC issue 6, IFS food version 6. Szkolenia, audyty i wdrożenia.

3 sierpnia 2010

AddThis - Get Your Button

AddThis - Get Your Button
Autor: haccp-polska.pl o 20:10

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Nowszy post Starszy post Strona główna
Subskrybuj: Komentarze do posta (Atom)

Szukaj w blogu

ISO 22000:2005

  • certyfikacja-biopaliw.pl
  • haccp-polska.pl

szkolenia, audyty, wdrożenia

  • ►  2015 (1)
    • ►  sierpnia 2015 (1)
  • ►  2013 (1)
    • ►  marca 2013 (1)
  • ►  2012 (2)
    • ►  czerwca 2012 (1)
    • ►  maja 2012 (1)
  • ►  2011 (17)
    • ►  grudnia 2011 (2)
    • ►  listopada 2011 (2)
    • ►  października 2011 (4)
    • ►  marca 2011 (1)
    • ►  lutego 2011 (1)
    • ►  stycznia 2011 (7)
  • ▼  2010 (4)
    • ►  grudnia 2010 (1)
    • ▼  sierpnia 2010 (3)
      • Bezpieczeństwo zdrowotne żywności
      • Bezpieczna żywność HACCP
      • AddThis - Get Your Button
  • ►  2009 (5)
    • ►  czerwca 2009 (5)
  • ►  2008 (2)
    • ►  stycznia 2008 (2)

bezpieczeństwo żywnosci

  • haccp.org.pl
  • Haccp w przemyśle
  • Znak jakości
  • ISO 22000
  • prawo.haccp.org.pl

Planowany system w firmie

Etykiety

haccp audyty audity haccp haccap iso 22000 kontrole wewnętrzne hacap opakowania ghp gmp CH4) Emisja GHG (CO2 INTERNAL AUDITING ISO SYSTEM ISO 22000 aydyt kontrole wewnętrzne bezpieczeńśtwo konsumentów N2O brc brc 7 brc food ifs 6 szkolenia audyty wdrożenia brc ifs food iop haccp haccap gmp ghp brc iop brc new IoP food certyfikat nowa norma v. 6 brc nowa norma standard nowe wymagania certyfikacja BRC IoP certyfikat 2012 brc system haccap iso ifs food safety ce oznakowanie produktów certyfikaty znakowanie żywności ddd display do kontaktu z żywnością dobra praktyka higieniczna dobra praktyka produkcyjna dokumentacja food food contacts material food safety bezpieczna żywność hacap haccp gmp żywność handel sklepy haccap haccap hccp bezpieczeństwo żywności food safety identyfikacja instrukcje procedury haccp ustawa ifs ifs food niemieckie sieci handlowe francuskie auchan dostawcy instrukcja mycia rąk instrukcje instrukcje bhp instrukcje haccp iso 22000 audyt audit conrol food safety krytyczne punkty kontroli księga haccp monitoring szkodników muchy myszy ochrona packaging pas 220 gmp ghp pasze gmp plus transport zboża materiały środki żywienia zwierząt haccap procedury srp system haccp system ifs niemiecki certyfikat żywności systemy jakości szczury szkodniki szkolenia umowa żywnościowe
haccp.org.pl. Motyw Znak wodny. Obsługiwane przez usługę Blogger.