11 czerwca 2009

Audyty | Audity w przemyśle gastronomii i handlu

Proponujemy Firmom prowadzenie audytów wewnętrznych w firmie i u dostawców ( audyt drugiej strony ) zgodnie z normą PN-EN ISO 19011:2003.
Proponujemy audyty:

Audyty wewnętrzne:

* Audyt wewnętrzny wg normy ISO 9001
* Audyt wewnętrzny wg normy ISO 22000
* Audyt wewnętrzny wg normy Codex Alimentarius

Opracowujemy raport z wykonanych auditów i pomagamy opracować działania korygujące i zapobiegawcze oraz przygotowujemy materiały na przegląd kierownictwa oraz plany doskonalenia systemu.

Audyty u dostawców:

* Audyt wg normy ISO 9001
* Audyt wg normy ISO 22000
* Audyt wg normy Codex Alimentarius
* Audyt wg umów i specyfikacji dostaw

Opracowujemy raport z wykonanych audytów oraz wyniki do oceny i kwalifikacji dostawców.

Audyty wykonują osoby które posiadają wieloletnie doświadczenie z przeprowadzenia auditów i posiadają Certyfikat Audytora wiodącego.

Koszty
Zależy od ilości dni audytowych, zakresu audytu, od siedziby jednostki audytowanej.

Brak komentarzy: